YOGA STUDIO

· COMMERCIAL

· 533 M²

· KYIV, UKRAINE

· 2019

The project's goal was to update the facade of the existing building in accordance with its new function and implement a recreation area near it, which should serve as a terrace for a cafe on the first floor, entrance group to the yoga space and a public recreation area.

For the fastest and most economical renovation of the facade, concrete hinged structures were used. The recreation area was formed from multi-level terraces. The central object of the zone is a tree that grows through all 3 levels. With the help of a stone mound and a corten steel structure around the tree, a secluded place for rest was formed, isolated from the urban bustle.

88.jpg
44z.jpg
33.jpg
11.jpg
103.jpg
22.jpg
7 фіcopy.jpg
11 copy.jpg
17 copy.jpg
22 copy.jpg

BRANDING

Our team worked not only on interiors, but also on the overall philosophy of the project. We have developed a brand identity from the idea of a logo to packaging.

18 copy.jpg
19 cop1y.jpg
19 copy.jpg
20 copy1.jpg
20 copy.jpg
21 copy.jpg
21 copy1.jpg
26 copy.jpg
23 copy.jpg
24 copy1.jpg
24 copy.jpg

ART DERECTION

As part of the work on the project, we create own photo content to show the depth of the brand's philosophy and its mood.

We organized a photo session in the unique natural location of Ukraine: Oleshky Sands, Henichesk Salt Lake.

Photo: Diana Lange

Bachstage:

25 copy.jpg
23 copy1.jpg